SAMARBEJDSPARTNERE

NRGi samarbejder med flere forskellige eksperter og institutioner for at fremme Smart City-initiativer i hele landet. Herunder kan nævnes:

GATE21 Tagline Logo

NON-PROFIT PARTNERORGANISATION

GATE 21

Vores konferencepartner Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler danske kommuner, regioner, virksomheder og forskningsinstitutioner i arbejdet med at teste idéer og finde løsninger, der både skal sikre en bæredygtig fremtid og grøn vækst.
Smart City-området repræsenterer den fremtidige byudvikling. For Gate 21 handler det om en intelligent organisering og styring af byen gennem indsamling og brug af data om adfærd, trafik og forsyning, så ressourcer udnyttes optimalt til gavn for klima, økonomi og byens borgere. Det er et område, som rummer mange løsninger på de udfordringer, de danske kommuner står over for i de kommende år. Vi samarbejder derfor med NRGi om at skabe en konference, der skal pege på de smarte løsninger og konkretisere begrebet Smart City.

CLEVER_22kW_BellaSky_03.jpg

ELBILER SOM EN DEL AF OMSTILLINGEN

CLEVER

Hos NRGi ser vi el-billisme som en vigtig del af omstillingen til et mere energivenligt og et fossilfrit Danmark, og vi arbejder derfor på at gøre det så nemt og bekvemt som muligt at køre elbil i Danmark. Derfor har vi investeret i elbiloperatøren CLEVER A/S. 

CLEVER leverer opladning til alle ejere af elbiler og plug-in hybridbiler, både virksomheder, private og offentlige institutioner. Samtidig driver CLEVER et netværk af Danmarks hurtigste ladestandere, som kan benyttes af alle elbiler på det danske marked.

Læs mere om CLEVERs produkter og bliv klogere på elbiler

Martin Brynskov V

FORSKER I SMART CITIES VED AU SMART CITY PÅ AARHUS UNIVERSITET

MARTIN BRYNSKOV

Martin Brynskov er blandt de førende eksperter inden for Smart City-omstillingen i Danmark. Som både koordinator af det danske Smart City-Netværk og formand for det globale Open & Agile Smart Cities-initiativ har Martin Brynskov fingeren på pulsen i forhold til de nyeste tendenser.

Martin Brynskov formår at se koblinger mellem forskellige lag i Smart City-arbejdet – om det er organisatoriske eller tekniske lag – og forbinde dem med hinanden og samtidig skabe en bred forståelse for koblingerne, og hvordan vi bedst arbejder med Smart City i danske kommuner.

Vil du have
sidste nyt fra NRGi
- skræddersyet
til dig?
TILMELD DIG NRGi'S
NYE NYHEDSBREV
Modtag Nyhedsstrømmen - NRGi´s nyhedsbrev med nyheder og konkrete sparetips til dit energiforbrug.
(Ved tilmelding accepterer du vores betingelser.)
Skriv navn
Skriv gyldig email