HVORFOR ER VI HER?

Du søger i mørket og finder kontakten. Du tænder, og lyset breder sig. Du rejser dig og går mod køkkenet, hvor du skal lave mad til lyden fra din radio. Om lidt skal du have dit daglige nyhedsoverblik og tænder for dit TV, din computer og din mobil. Du er online. Varmen fra gulvet møder dine fødder. Du er omgivet af lys.

Sådan kunne et øjeblik på en almindelig dag se ud for mange af os.

Måske bor du alene, måske med en partner, du kan være gift, have børn, være ung, ældre, mand eller kvinde. Du har sikkert ofte travlt, eller også har du god tid. Specielle rutiner, eller de samme gamle vaner.

Ingen af os er ens, og vores liv er forskellige. Men der også noget, vi deler: Titlen som andelshaver i NRGi og behovet for en sikker elforsyning.

En stabil og sikker elforsyning, der giver os mulighed for at leve vores liv, som vi ønsker. Hvor som helst og når som helst, uden at skulle tænke over det.

Og vi tænker ikke over det. For i 99,9 % af tiden kan vi som andelshavere nyde godt af strøm i stikkontakten. Det sørges der for – hver dag, hele året rundt. Om det er vågelampen på børneværelset, der skal holdes tændt, varmepumpen, der skal varme huset op, eller elforsyningen til supersygehuset, der skal køre i døgndrift.

Men NRGi leverer andet end strøm i stikkontakten. Vi er med, når strømmen skal installeres i de danske hjem og virksomheder, når de hurtige internetforbindelser skal bringes til yderområderne, når nye innovative byggeprojekter søsættes for byer og virksomheder, og byerne skal gøres bedre at leve og opholde sig i. Vi er med, når boliger energimærkes, og er vi med til at sikre en grønnere og mere bæredygtig energiproduktion til fremtiden.

Selvom NRGi spænder vidt, handler det i sidste ende om det samme. Vi er sat i verden for at skabe en sund og veldrevet forretning, der er rustet til fremtiden, som tør at tænke i nye baner, og som har mulighed for investere i det, der betyder noget; nemlig dig og mig som andelshaver.

Er du dybt engageret i dit lokalområde? Har du en holdning til, hvor bæredygtig strømmen skal være? Vil du bare gerne have rabat på elregningen?

NRGi investerer i det, der skaber værdi for andelshaverne og gavner fælleskabet. Vil du fælleskabet, vil det også dig. Der er plads til de, der vil give deres mening til kende som andelshaver, der er plads til de, der vil tættere på maskinrummet og repræsentere andelshaverne, og der er plads til de, der følger med på sidelinjen. Her er kort sagt plads til alle.

Du kommer næppe til at tænke mere på dit energiselskab, næste gang du tænder for lyset, hører radio, bruger computeren, laver mad og lever dit liv. Men måske er der alligevel noget, der er værd at tænke over?

Det smukke i fælleskabet, som du deler med 210.000 andre andelshavere, og de muligheder, det giver os for en mere værdifuld tilværelse.

Du er andelshaver i NRGi – jo du er!

Ansvar er fundamentet

Se Formand for NRGi, Eva Ryberg fortælle, hvem vi er, og hvad vi står for:

NYHEDSBREV
Modtag Nyhedsstrømmen - NRGi´s nyhedsbrev med nyheder og konkrete sparetips til dit energiforbrug.
Skriv navn
Skriv gyldig email
Påkrævet
Jeg giver hermed samtykke til, at NRGi Corporate A/S sender mig nyhedsbreve, og til dette formål indsamler og anvender mit navn og mail i overensstemmelse med NRGi's persondatapolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i bunden af samtlige nyhedsbreve eller ved frameldingsformularen på hjemmesiden. Ved tilmelding accepterer jeg samtidig NRGi Corporate A/S' nyhedsbrevbetingelser.