NRGi_Eva_Ryberg.jpg (1)

SOM ANDELSHAVER ER DU MEDEJER AF NRGi

DIT OG MIT

Strøm er ikke et af de produkter, vi har et forhold til. Det er i baggrunden, og det skal fungere.

Vi forventer en stabil elforsyning og strøm i stikkontakten, men vi tænker ikke over det. Og det gør vi ikke, fordi det virker. I 99,99 procent af tiden kan du nyde godt af en stabil elforsyning. En forsyning, der giver dig mulighed for at leve det moderne liv, du ønsker.

Men mulighederne stopper ikke der. Du kan mere end at få leveret strøm og betale din elregning. Du er nemlig andelshaver.

Som andelshaver har du alletiders mulighed for at være med til at træffe de store beslutninger. Hvad skal selskabet investere i? Skal vi have mere vedvarende energi, skal der være rabat på elregningen, og skal der investeres mere i dit lokalområde?

Kom og tag del. Her er plads til alle, der vil fælleskabet, og det er netop det smukke.

Her er ingen hovedaktionærer eller gullaschbaroner. Vi får alle en bid af kagen, og hvor meget du vil tage del og præge retningen, er op til dig.

NRGi er og skal være en sund forretning, men sund er ikke kun lig med hurtig profitmaksimering. Vi skal skabe værdi for dig og mig som andelshavere, og det betyder også investeringer i fremtiden. Fx at udbygge IT-infrastrukturen til udkanterne, sikre gode forhold for fremtidens billisme og prioritere et grønnere energisystem mere en bæredygtig og billigere energiproduktion.

Du kan være med til at definere, hvad der skaber værdi! For det er fællesskabet, der gør NRGi til noget særlig værdifuldt. Noget kostbart, vi sammen skal værne om.

NRGi er både økonomisk robust, omstillingsparat og tager allerede betydelig del i den grønne omstilling, der er nødvendig for fremtiden. Jo flere, der vil være med, jo stærkere bliver ejerskabet og fælleskabet i NRGi.

De kommende år bliver ikke uden udfordringer, men vi er klar til kæmpe for NRGi og for dig - sammen med dig.

Jeg ser en lys fremtid for dit og mit energiselskab!

Eva, Ryberg, Formand for NRGi