250 g hvedemel 250 g smør 125 g sukker 125 g havregryn ½ tsk. hjortetaksalt
Glasur: 125 g flormelis Ca. 2 spsk. Kogende vand Eventuelt romessens
DET ER NEMT!
FREMGANGSMÅDE
Sådan gør du:
Mel, smør, sukker, havregryn og hjortetaksalt kommes i foodprocessoren og blandes til en ensartet dej
Dejen deles i 4 lige store dele og trilles til lange pølser, der trykkes flade
Bag stængerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter
Rør glasuren sammen og smør den på kagerne, mens de er varme
Skær kagestængerne i skrå snitter på ca. 2½ cm
Energitip Du kan med fordel anvende forvarmen. Det er også en god idá at lave havregrynskuglerne samtidig med andre retter. Så har I også noget lækkert til kaffen i samme ombæring.
NYHEDSBREV
Modtag Nyhedsstrømmen - NRGi´s nyhedsbrev
med nyheder og konkrete sparetips til dit energiforbrug.