EN DEL AF VORES FUNDAMENT

VEDVARENDE ENERGI

I 2020 skal 50% af landets elforbrug bestå af strøm fra vindmøller, og i 2050 skal Danmark være forsynet 100% af vedvarende energikilder, lyder de ambitiøse mål i den energi- og klimapolitiske målsætning for Danmark.

Som et af Danmarks største energiselskab ser vi det som vores rolle at være en del af den omstilling, og det vil vi gøre med fokus på energioptimering og investering i vedvarende energi.

IKKE BARE NOGET VI TALER OM

Vedvarende energi er derfor ikke bare noget, vi taler om i NRGi. Vedvarende energi er en del af vores fundament og mission.

NRGi ’s erklærede mission lyder:

"NRGi skal som energiselskab nationalt og internationalt aktivt bidrage til realiseringen af de klima- og energipolitiske målsætninger med fokus på øget energieffektivitet og vedvarende energiproduktion."

For at imødekomme og efterleve vores mission, har vi bl.a. etableret forretningsenheden NRGi Renewables A/S, der frem mod 2020 år vil opkøbe relevante projekter for vind- og solenergi i ind- og udland svarende til 100 MW.

Solcelleskov

Som synligt vartegn på vores fokus på vedvarende energi, har NRGi etableret en solcelleskov ved siden af vores domicil på Dusager.

Solcelleskoven giver et tilskud til bygningens strømforbrug. Tilskuddet svarer til en husstands årlige elforbrug, mens resten af huset forsynes med strøm fra vindmøller.