DET ER NEMT!

ENERGIRIGTIG MADLAVNING

Når vi laver mad, bruger vi rigtig meget energi. Men du kan spare meget, hvis du laver mad på en energirigtig måde. Og hvis du spiser de madvarer, der ikke har ”kostet” megen CO2 at producere.

De fleste danskere laver mad mellem kl. 17 og 19. I det tidsrum kører kulkraftværkerne på højtryk for at følge med til at holde gryderne i kog i de danske hjem - med mindre en lille storm har godt gang i vindmøllerne.

Du kan være med til at spare på energien ved at følge nogle meget simple råd, som også vil give gode resultater på elregningen. Det kunne f.eks. være at bruge mikroovnen til at smelte smørret.

Det er altid en god idé at lave madplaner og bruge årstidens frugter og grønsager. Du undgår madspild, og ved at bruge årstidens og lokale råvare er du med til at nedbringe udslippet af CO2.

Vær så god: Gode råd til dig: Bon Appetit!

 

Det er nemt!

Energirigtige opskrifter til hele familien

NYHEDSBREV
Modtag Nyhedsstrømmen - NRGi´s nyhedsbrev med nyheder og konkrete sparetips til dit energiforbrug.
Skriv navn
Skriv gyldig email
Påkrævet
Jeg giver hermed samtykke til, at NRGi Corporate A/S sender mig nyhedsbreve, og til dette formål indsamler og anvender mit navn og mail i overensstemmelse med NRGi's persondatapolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i bunden af samtlige nyhedsbreve eller ved frameldingsformularen på hjemmesiden. Ved tilmelding accepterer jeg samtidig NRGi Corporate A/S' nyhedsbrevbetingelser.