Energibesparelser - Skolekontakten - NRGi Net A/S

GRATIS EL- OG MILJØUNDERVISNING

NRGi SKOLEKONTAKTEN

At holde fokus på klima og miljø er ikke forbeholdt den voksne befolkning. Det er faktisk lige så vigtigt og måske endda endnu vigtigere, at den yngre del af befolkningen bliver interesseret i at understøtte en bæredygtig udvikling. Derfor har NRGi gennem mange år tilbudt privat- og folkeskoler i NRGi´s leveringsområde gratis undervisning om el og miljø, med det formål at informere elever og lærere om miljø og el. Den service kalder vi Skolekontakten.

Elever og lærere får blandt andet svar på spørgsmål som "hvorfor skal vi spare på strømmen" og "hvordan sparer vi på strømmen", gennem en undervisning, der er krydret med både alvor og humor, og som inddrager eleverne gennem relevante eksperimenter.

Skolekontakten varetages af Niels Erik Gehlert, som en af NRGi’s mest erfarne og efterspurgte undervisere.

Leveringsområde: Aarhus/Djursland og Horsens/Juelsminde.

Skolekontakten.jpg

GRATIS TVÆRFAGLIGT LÆRINGSFORLØB OM ELEKTRICITET

ENERGI OG VARME I FESTUGEN

Alle hverdage i festugen (uge 36) tilbyder NRGI et tværfagligt læringsforløb for 5.-10. klassetrin om ”Energiforsyning til Aarhus”.

Det foregår i autentiske rammer på Aarhusværket og Transformerstationen på Kalkværksvej.

Eleverne får et bedre indblik i, hvor energien til vores samfund kommer fra nu og i fremtiden. De vil høre om Århus' første elværk og senere kraft/varmeværk, om energiforsyningen i fremtiden, lave små øvelser med elektricitet og få en rundvisning på en transformerstation i drift.

  LÆS MERE
NRGI Skolekontakten - Introbillede

LAV NØRDFORSØG OG TAG PÅ TUR

TIL FORÆLDRE

NRGi Skolekontakten har samlet et bredt inspirationskatalog med spændende udflugtsmål, nørdforsøg og opskrifter til energirigtig madlavning, som I nemt kan lave sammen derhjemme.