Molsbjerge

VI HAR EN HOLDNING

MILJØ, KLIMA OG KVALITET

Miljø, klima og kvalitet er noget, NRGi har en holdning til, og vi arbejder hver dag for at gøre en forskel. Ikke blot for vores kunder, men også internt i virksomheden. Derfor udvikler vi hele tiden nye produkter og services, der kan være med til at fremme bæredygtighed og omtanke på miljøet, og vores produkter og ydelser skal være af højeste kvalitet.

Kvalitets- og miljøpolitik
NRGi arbejder ud fra en gennemarbejdet kvalitets- og miljøpolitik. Her er listet en række af de områder, NRGi arbejder med.

NRGi vil:

  • Fremme udviklingen og omstillingen til smartere og bæredygtige byer
  • Arbejde for, at alle aktiviteter understøtter vores værdi ansvarlighed
  • Sikre alle kunder en god og stabil forsyningssikkerhed
  • Inddrage miljøovervejelser i investeringsbeslutninger, projektering, ved indkøb og i kundearbejdet for at minimere forurening og miljøbelastning
  • Hjælpe kunderne til at spare på og optimere deres energiforbrug.

REDUKTION AF CO2-UDLEDNING FRA TRANSPORTEN

BÆREDYGTIG BILISME

Udover at opfordre til at tage bussen eller til at cykle, ønsker NRGi at fremme forholdene for billister, der har valgt at udskifte benzin- eller dieselslugeren med en CO2-fri elbil.

Vi tror på, at elbilens tiltagende popularitet over de kommende år vil fortsætte, så længe forholdene er gunstige.

Derfor samarbejder NRGi med Clever om at levere de bedste ladeløsninger i vores forsyningsområde og gøre det nemt og hurtigt at lade bilen op, når man er på farten.

På Clevers hjemmeside kan du se placeringen af den nærmeste elladestander.

 

Nrgi Skolekontakten Undervisning

GRATIS UNDERVISNING OM EL OG MILJØ TIL PRIVAT- OG FOLKESKOLER

SKOLEKONTAKTEN

At holde fokus på klima og miljø er ikke forbeholdt den voksne befolkning. Det er faktisk lige så vigtigt og måske endda endnu vigtigere, at den yngre del af befolkningen bliver interesseret i at understøtte en bæredygtig udvikling. Derfor har NRGi gennem mange år tilbudt privat- og folkeskoler gratis undervisning om el og miljø, med det formål at informere elever og lærere om miljø og el. Den service kalder vi Skolekontakten.

Elever og lærere får blandt andet svar på spørgsmål som "hvorfor skal vi spare på strømmen" og "hvordan sparer vi på strømmen", gennem en undervisning, der er krydret med både alvor og humor, og som inddrager eleverne gennem relevante eksperimenter.

Skolekontakten varetages af Niels Erik Gehlert, som en af NRGi’s mest erfarne og efterspurgte undervisere.

  GÅ TIL SKOLEKONTAKTEN