KUNDERNES FORETRUKNE ENERGIPARTNER

OM NRGi

NRGi er et af Danmarks største energiselskaber med ca. 1.100 medarbejdere og ca. 210.000 andelshavere. NRGi bidrager aktivt til realiseringen af de klima- og energipolitiske mål og går forrest i omstillingen til et smart og bæredygtigt samfund.

NRGi og Smart City
Skabelsen af smartere byer og omstillingen til et mere intelligent og bæredygtigt samfund er ikke blot et interesseområde for NRGi, men en fundamental del af virksomhedens mission. 

Det manifesterer sig i, at virksomheden vil skabe værdi for samfundet og andelshavere ved at levere bæredygtige ydelser, produkter og services inden for energi, byggeri, teknik og kommunikation og således bidrage aktivt til at realisere de klima- og energipolitiske målsætninger med fokus på øget energieffektivitet og vedvarende energiproduktion.

NRGi tæller divisionerne: Infrastruktur, Installation (EL:CON), Produktsalg (Veksø), Rådgivning (Kuben Management og EBAS) samt Vedvarende Energi.

GAMMEL EL I NYE LEDNINGER

NRGi'S HISTORIE

NRGi blev dannet i 2000 gennem en fusion mellem de kommunale elselskaber i Aarhus, Ebeltoft og Grenaa samt energiselskabet ARKE.

I 2001 gik NRGi sammen med fire jyske elselskaber om at danne Energi Danmark A/S. Energi Danmark A/S har i dag mere end en million kunder og udgør derved landets største elsammenslutning.

I 2008 fusionerede NRGi med Energi Horsens. Det nye selskab beholdt navnet NRGi.

Se tidslinje over NRGi's historie

HAR DU EN EL-MÅLER HOS NRGi, ER DU OGSÅ ANDELSHAVER HOS OS

ANDELSSELSKAB

NRGi er et andelsselskab. Det betyder, at vi er ejet af vores andelshavere, som er alle, der har en elmåler fra NRGi.

Andelshaverne vælger NRGi's repræsentantskab, der består af 100 medlemmer. De 100 medlemmer er vores øverste myndighed, og de vælger NRGi's bestyrelse. Bestyrelsen består af ni medlemmer fra repræsentantskabet samt to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer.

Som kunde og andelshaver hos os nyder du godt af, at vi er et andelsselskab. Det betyder, at NRGi's overskud ikke skal komme en lille gruppe aktionærer til gode - men derimod vores kunder, andelshavere og det omkringliggende samfund. Vores fornemmeste opgave er at levere værdi til vores ca. 210.000 andelshavere inden for områderne energi, teknik og kommunikation. Det gør vi gennem en række konkrete fordele, som kommer alle vores kunder til gode.

  • NRGi har en af landets største leveringssikkerheder
  • Fremtidssikret elnet - NRGi har eksempelvis installeret intelligente målere hos alle netkunder.
  • Fokus på bæredygtighed på alle områder
  • Udbetaler hvert år en del af koncernens overskud som en kontant rabat til alle andelshavere.
  • Arbejder for udbredelse af lynhurtigt fibernet
  • Unik rådgivning tilpasset det aktuelle behov
  • Bidrager aktivt til skabelsen af smarte byer
  • Bidrager aktivt til udbredelse af CO2 neutrale transportformer 

 

NRGi NYHEDSBREV - ANDELSHAVERNYT

ALLE FORDELE - ÉT STED

Hvis du har en elmåler fra NRGi, er du medejer og andelshaver i NRGi.

Vi ønsker, at du som andelshaver skal føle dig velinformeret og på samme tid have mulighed for at opnå en række fordele og besparelser.

Nyhedsbrevene udsendes fra NRGi Administration CVR nr. 288843437, NRGi Net A/S CVR nr. 21262498, NRGi Netservice A/S CVR nr. 26548950 og NRGi El-Salg A/S CVR nr. 32285759.

Igennem nyhedsbrevene, som vi kalder Andelshavernyt, holdes du orienteret om forhold fra NRGi koncernen, som du kan have interesse i som andelshaver i NRGi, og du får rådgivning om, hvordan du kan spare på energiudgifterne. Henvendelserne fra NRGi kan være på mail eller SMS.

NRGi El-Salg A/S tilbyder endvidere adgang til en særlig app, der hjælper dig med at spare på elforbruget. Tilmeldingen til nyhedsbrevet er på samme tid en tilladelse til, at denne app må hente dine forbrugsdata og vise dig din egen forbrugsprofil. Endvidere må data bruges til at sammenligne dit forbrug med andre, som har givet en lignende tilladelse, og som du selv udpeger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, vi deler ikke dine data med nogen, og du kan altid framelde dig. Se vores persondata politik.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og relevante tilbud vedr. el fra NRGi samt elspareråd og meddelelser med relevans for NRGi's andelshavere.

Læs også nyhedsbrevet på din tablet eller smartphone.

Vil du have
sidste nyt fra NRGi
- skræddersyet
til dig?
TILMELD DIG NRGi's
NYE NYHEDSBREV
Modtag vores nyhedsbrev med andelshaverfordele
og konkrete sparetips til dit elforbrug.
Skriv navn
Skriv gyldig email