NRGi NYHEDSBREV - ANDELSHAVERNYT

ALLE FORDELE - ÉT STED

Hvis du har en elmåler fra NRGi, er du medejer og andelshaver i NRGi.

Vi ønsker, at du som andelshaver skal føle dig velinformeret og på samme tid have mulighed for at opnå en række fordele og besparelser.

Nyhedsbrevene udsendes fra NRGi Administration CVR nr. 288843437, NRGi Net A/S CVR nr. 21262498, NRGi Netservice A/S CVR nr. 26548950 og NRGi El-Salg A/S CVR nr. 32285759.

Igennem nyhedsbrevene, som vi kalder Andelshavernyt, holdes du orienteret om forhold fra NRGi koncernen, som du kan have interesse i som andelshaver i NRGi, og du får rådgivning om, hvordan du kan spare på energiudgifterne. Henvendelserne fra NRGi kan være på mail eller SMS.

NRGi El-Salg A/S tilbyder endvidere adgang til en særlig app, der hjælper dig med at spare på elforbruget. Tilmeldingen til nyhedsbrevet er på samme tid en tilladelse til, at denne app må hente dine forbrugsdata og vise dig din egen forbrugsprofil. Endvidere må data bruges til at sammenligne dit forbrug med andre, som har givet en lignende tilladelse, og som du selv udpeger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, vi deler ikke dine data med nogen, og du kan altid framelde dig. Se vores persondata politik.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og relevante tilbud vedr. el fra NRGi samt elspareråd og meddelelser med relevans for NRGi's andelshavere.

Læs også nyhedsbrevet på din tablet eller smartphone.

Vil du have
sidste nyt fra NRGi
- skræddersyet
til dig?
TILMELD DIG NRGi's
NYE NYHEDSBREV
Modtag vores nyhedsbrev med andelshaverfordele
og konkrete sparetips til dit elforbrug.
Skriv navn
Skriv gyldig email