Energibesparelser - Skolekontakten - NRGi Net A/S

GRATIS EL- OG MILJØUNDERVISNING

NRGi SKOLEKONTAKTEN

At holde fokus på klima og miljø er ikke forbeholdt den voksne befolkning. Det er faktisk lige så vigtigt og måske endda endnu vigtigere, at den yngre del af befolkningen bliver interesseret i at understøtte en bæredygtig udvikling. Derfor har NRGi gennem mange år tilbudt privat- og folkeskoler i NRGi´s leveringsområde gratis undervisning om el og miljø, med det formål at informere elever og lærere om miljø og el. Den service kalder vi Skolekontakten.

Elever og lærere får blandt andet svar på spørgsmål som "hvorfor skal vi spare på strømmen" og "hvordan sparer vi på strømmen", gennem en undervisning, der er krydret med både alvor og humor, og som inddrager eleverne gennem relevante eksperimenter.

Skolekontakten varetages af Niels Erik Gehlert, som en af NRGi’s mest erfarne og efterspurgte undervisere.

Leveringsområde: Aarhus/Djursland og Horsens/Juelsminde.

NRGI Skolekontakten - Introbillede

LAV NØRDFORSØG OG TAG PÅ TUR

TIL FORÆLDRE

NRGi Skolekontakten har samlet et bredt inspirationskatalog med spændende udflugtsmål, nørdforsøg og opskrifter til energirigtig madlavning, som I nemt kan lave sammen derhjemme.

NYHEDSBREV
Modtag Nyhedsstrømmen - NRGi´s nyhedsbrev med nyheder og konkrete sparetips til dit energiforbrug.
Skriv navn
Skriv gyldig email
Påkrævet
Jeg giver hermed samtykke til, at NRGi Corporate A/S sender mig nyhedsbreve, og til dette formål indsamler og anvender mit navn og mail i overensstemmelse med NRGi's persondatapolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i bunden af samtlige nyhedsbreve eller ved frameldingsformularen på hjemmesiden. Ved tilmelding accepterer jeg samtidig NRGi Corporate A/S' nyhedsbrevbetingelser.